Meda&Traian - e-sessionCu Meda si Traian ne-am descoperit pe parcursul celor 3 sedinte foto de pana acum (e-session, cununia civila si nunta) o serie de coincidente: cununia religioasa la aceeasi biserica la care am avut-o si noi, nunta in aceeasi sala, adresa aproape identica (doar numele strazii e diferit, restul, scara, etaj, apartament, identice:)) si guess what... acelasi loc pe care l-au ales pentru luna lor de miere! Urmeaza si un TTD, asa ca cine stie ce mai descoperim:)

Dar pana la TTD sa va spunem cateva cuvinte despre prima sedinta foto cu ei... ne-am intalnit intr-o locatie cu multa verdeata pentru ca asta si-au dorit. Dar cum vorba aceea, socoteala de acasa nu se prea potriveste cu cea din targ, am reusit sa stam acolo vreo 15 minute dupa care a inceput o ploaie sanatoasa. Am ajuns intr-o cafenea si normal, pe cand am ajuns acolo ploaia s-a oprit. Am profitat totusi de noua locatie dupa care ne-am hotarat sa ne mai incercam norocul afara. Nu ne putem plange nici de ultima locatie dar trebuie sa spunem ca de cum am iesit din masina, norii s-au hotarat sa se mai scuture putin. 

1 comments:

  1. Frumoase pozele ,pana la urma ploaia a fost de bun augur o sa ramana Meda si Traian cu niste amintiri frumoase, o sa i-si aminteasca cu placere ca a venit polaia mai ales cand o sa vada pozele cu reflexia lor in apa (my favorites).

    ReplyDelete

 

Flickr Photostream

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter Updates

Meet The Author

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...